SCHOONHEIDSCONSULENTE ISABELLE  

Zonhoven  

 
 

 

Elke moderne vrouw wil er graag op elk moment van de dag perfect verzorgd uit zien. Gewone make-up kan aan deze eis niet tegemoet komen. Permanente make-up aangebracht door Schoonheidsconsulente Isabelle wel! Onze behandelingen worden afgewerkt met een unieke soft-LAZER, welk de wondgenezing bevordert en afstoten van pigmentatie reduceert.

 

 

Schoonheidsconsulente Isabelle maakt oa. gebruik van de Dermolissage techniek. Deze zorgt ervoor dat een zachte, natuurlijke en vernieuwde huid te voorschijn komt met een zichtbaar resultaat na de eerste behandeling! Een kuur geeft duidelijke huidverjonging; rimpel en pigment vermindering, huidversteviging en littekenverbetering. Dermo2gen is een exclusief en innovatief lichttherapie systeem al dan niet in combinatie met een 95% zuivere zuurstof infusie.

 

 

DermoLissage is de nieuwste hydrodermabrasie techniek uit de USA. Op amper drie jaar tijd is deze behandelings methode uitgegroeid naar een groot succes op gebied van huidverbetering voor esthetici en dermatologen.. Onze verzorgingsproducten van Mila d’Opiz en Retipalm® bevatten hoog-gedoseerde huidvitaminen A, E en C en worden reeds toegepast in het domein van de cosmetische chirurgie.

 

 

Heb je een bruiloft waar je als gast goed voor de dag wilt komen? Ben je uitgenodigd voor een gala? Of wil je er gewoon extra verzorgd uitzien op een bijzonder feest? Schoonheidsconsulente Isabelle verzorgt naar wens een dag- of avond make-up.

 

 
Wij verzorgen u in een ontspannen huiselijke sfeer, waar u rustig tot uzelf kunt komen met de nodige privacy. We houden niet van productiewerk maar van het leveren van kwaliteit. It's time for beauty!
 
 

 

It's time for beauty

 

ADRES

Ekkerputstraat 47 - Zonhoven

TELEFOON

0477-54.11.52

SECTOR Schoonheidsconsulente
WEBSITE KLIK HIER
EMAIL KLIK HIER
   
INFO

Zin om voor enkele uurtjes uit de drukte te ontsnappen? Ervaar de behandelingen en werking van SCHOONHEIDSCONSULENTE ISABELLE. Schoonheidsverzorgingen variërend van epilatie tot een gespecialiseerde schoonheidsbehandeling of een medische huidverjonging. Permanente make-up met de modernste technieken.
ISABELLE staat voor kwaliteit en perfectie. Professionele apparaten, producten én advies voor elk huidtype en elk huidprobleem. U wordt verzorgd in een ontspannen huiselijke sfeer, waar u rustig tot uzelf kunt komen met de nodige privacy.

   
UNIEK

DERMOLISSAGE? Dat is hét geheim waarom vele Hollywood sterren er zo jong blijven uitzien! DERMOLISSAGE - de nieuwste huidverjonging techniek uit de USA en een favoriet anti-aging concept. Deze hydrodermabrasie techniek zorgt voor een doelgerichte huidverbetering van het gelaat, hals, decolleté en handen. Reeds na één behandeling voelt uw huid als herboren en ziet u er stralend uit. Het bovenste laagje dode huidcellen wordt snel en pijnloos verwijdert en actieve werkstoffen worden diep in de huid gebracht. DERMOLISSAGE werkt met verschillende serums die het mogelijk maken om specifieke huidproblemen aan te pakken. Ontdek nù het geluk om je mooi en stralend te voelen en altijd te horen: “Wat zie je er goed uit vandaag!”

   
AFSPRAAK Enkel via telefonische afspraak
   
 

 

It's time for beauty